FinnishEnglish

Palvelut

Luovan Tampereen päätavoite on luovien alojen yritystoiminnan kehittyminen ja kasvu, tuloksellisen pörinän synnyttäminen sekä verkostoitumisen tukeminen myös muiden toimialojen kanssa. Luova Tampere tarjoa käyttöösi vankan osaamisen ja kokemuksen liiketoiminnan kehittämisessä erityisesti luovilla aloilla ja luovassa taloudessa.

Konsultointi

  • yritystoiminnan käynnistäminen ja yrityskehitys yhteistyössä Ensimetrin kanssa
  • liiketoiminnan kehittäminen
  • myynti ja markkinointi
  • tapahtumatuotanto

Tilat

Finlaysonin Kuusvooninkisessa luovuuden hyrrä on koko ajan liikkeessä. Kolmannessa kerroksessa on avoin innovaatioympäristö Uusi Tehdas, neljännessä Tampereen ammattikorkeakoulun Pro Akatemia, nuorten yrittäjien yhteisö, viidennessä HUB, uuden ajan työtila ja kansainvälinen verkosto sekä Luova Tampere.

Liity pyörteeseen. Ideonen hallinnoimasta 600 neliön tilasta voi vuokrata työpisteen joko Ideonelta tai HUBin jäsenenä. Käytössäsi on 100 MB verkkoyhteys sekä WLAN, tulostin ja kopiokone, neljä pientä (3–5 henkilöä) ja kaksi suurempaa (suurin 20 henkilöä) neuvotteluhuonetta ja keittiö.

Ideonelta voit vuokrata pysyvän työpisteen: oma pöytä, tuoli sekä lukittava arkistokaappi ja laatikosto.

Kysy lisää, puhelin 040 720 5088 / Lasse Paananen

HUBin jäsenenä käytössäsi ovat kaikki palvelut, mutta työpiste ei ole "omasi", vaan valitset työpöytäsi ja tuolisi aina sen mukaan, mikä kulloinkin on vapaana. HUB on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi alkavalle yrittäjälle, yrityksille, jotka etsivät etätyöpistettä Tampereelta tai hankkeille, jotka tarvitsevat väliaikaista työskentelytilaa. Lisätietoa HUB Tampere

Koulutus ja valmennus

Seuraa Päivän peiliä ja Kalenteria, saat tietoa uusista koulutuksista ja valmennuksista.

Verkostot

Luovan Tampereen kautta pääset mukaan useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin.

Luova Suomi (OKM)
Luova Suomi tarjoaa tietoa, kokemuksia ja kohtaamismahdollisuuksia luovien alojen toimijoille. Tavoitteena on luovien toimialojen vahvistaminen sekä luovan talouden merkitysten tunnetuksi tekeminen: luova Suomi.
www.luovasuomi.fi

Luovien alojen verkosto (TEM)
Luovien alojen verkosto on alueiden välinen toimintafoorumi luovien alojen ja kulttuurialan toimijoille, aluekehittäjille ja elinkeinoelämän edustajille.
www.luovasuomi.fi/verkosto/luovienalojenverkosto

Taidelaari
Pirkanmaalaisen taiteen ja kulttuurin ostoskanava.
www.taidelaari.fi

District of Creativity
DC verkostossa on mukana 14 luovaa ja innovatiivista aluetta ympäri maailman
Linkki: http://www.districtsofcreativity.org/view/nl/49999430-Districts+Of+Creativity.html